apatmaji, sobe, prenočišča Umag
apartmaji umag.. Refresh for more!

Last minute Počitnice

A greste tudi prihodnje leto na last minute počitnice v Grčijo? Kateri otok vas bo zopet navdušil? Najbolj obiskani grški otoki so Kreta, Rodos, Kos, Zakintos, Samos, Lezbos, Krf, Kefalonija, Lefkas, Santorini, … Vsi otoki so v ponudbi slovenskih agencij z odhodi iz letališča Ljubljana. Večina otokov ima tudi svoje letališče, zato boste imeli direkten let na otok.

Vas zanimajo počitnice v najlepšem istrskem mestu Rovinju? Potrebujete apartma? Kliknite na http://www.apartmaji-rovinj.com
rovinj

 

Nimajo pa vsi otoki svojega letališče, npr. Lefkas in Tasos – zato v tem primeru letite na najbližje letališče, do otoka pa je organiziran transfer z ladjo in avtobusom. Last minute Grčija vključuje ponudbe z znižanimi cenami različnih objektov – hotelov in apartmajev. To so namestitve različne kategorije, od najbolj enostavnih, neobnovljenih objektov do deluxe luksuznih hotelov oz. apartmajev.

Grčija ponuja poleg lepih plaž tudi veliko naravnih in kulturno-zgodovinskih znamenitosti, zato je na otokih priporočljivo najeti rent-a-car ali skuter ter raziskati lepote te dežele. Za tiste,ki se raje prepustijo lenobnosti pa so možni tudi organizirani fakultativni izleti, ki so vodeni v slovenskem jeziku. Last minute Grčija za vsak žep, saj je možno dobiti kvalitetno namestitev po ugodni ceni, ki je dostopna skoraj vsakomur.